Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Εσείς, τι λέτε Σεβασμιότατε, σχετικά με την Δούκισσα Νομικού (φωτομοντέλο και παρουσιάστρια), και με τον Χρήστο Χολίδη (μοντέλο – μπασκετμπολίστα - τραγουδιστή);

Εσείς, τι λέτε Σεβασμιότατε, σχετικά με την Δούκισσα Νομικού (φωτομοντέλο και παρουσιάστρια), και με τον  Χρήστο Χολίδη (μοντέλο – μπασκετμπολίστα - τραγουδιστή); 
Υπάρχει πράγματι μεγάλος κίνδυνος να «δοκιμαστεί» ο έρωτάς τους, από την συγκατοίκηση τους εκεί κάπου στην περιοχή του μητροπολίτη Γλυφάδας; Ε;
 

Διαβάζω, σήμερα:
 

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αποφάσισαν να κάνουν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.
 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το διάσημο ζευγάρι - έχει αρχίσει ήδη να αναζητά το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά του. 
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής, βέβαια, είναι πως το διαμέρισμα που αναζητούν θα βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας, καθώς και οι δύο είναι λάτρεις της θάλασσας.
 

Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον τους μίλησε στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα στη σχέση τους και είναι ενθουσιασμένοι και οι δύο, παρόλο που ξέρουν ότι έτσι θα δοκιμαστεί ο έρωτάς τους».
(δηλαδή με την μελλοντική συγκατοίκηση, θα δοκιμαστεί περισσότερο ο έρωτας τους, περισσότερο από την παρούσα ελεύθερη, απλά, ερωτική τους σχέση;)


Πηγή:
yupiii.gr



ΣΧΕΤΙΚΟ:
 
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ήταν και η Δούκισσα Νομικού, Σεβασμιότατε, στο γάμο του Γιάννη Μανιάτη και της Ιωάννας Γαλλή. Εσείς πού ήσασταν; Απουσιάζατε μήπως; Αν ναι, τότε… χάσατε!


  Δούκισσα Νομικού


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τι έπαθε και μπέρδεψε τα λόγια του ο νεαρός παπάς στο γάμο της Άλκηστης Ανυφαντή στο Άλσος Νυμφών στον Άγιο Στέφανο; (σχετικό: ο γαμπρός, Γιώργος Ζαχαριάδης απάντησε σε ερώτηση της ρεπόρτερ του STAR: «όλα κανονικά, τηρήσαμε το έθιμο, και την παραμονή του γάμου κοιμηθήκαμε χωριστά, στους γονείς μας και όχι στο σπίτι μας»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: