Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κολλήσαμε, αργά -χθες το βράδυ. Στη βεράντα, βέβαια… Είδαμε, μια παραλλαγή της ιστορίας του Αγίου Γεωργίου… Την ταινία… SHREK

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κολλήσαμε, αργά -χθες το βράδυ. 
Στη βεράντα, βέβαια… 
Είδαμε, μια παραλλαγή της ιστορίας του Αγίου Γεωργίου… Την ταινία… SHREK
 

Την ταινία κινουμένων σχεδίων SHREK, αμερικανικής παραγωγής του 2001, της Dreamworks, του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Στην υπόθεση δεν υπάρχει Άγιος Γεώργιος, αλλά ο Σρεκ, ένας τύπος σαν παλαιστής του Σούμο.
 

Αυτός λοιπόν αναλαμβάνει την αποστολή να ελευθερώσει την πριγκίπισσα που είναι κλεισμένη σε ένα πύργο, την Φιόνα, την οποία και παντρεύεται τελικά…
 

Τη Φιόνα όμως, την κρατούσε στον πύργο ένας δράκος τραβεστί, ο οποίος συμμαχεί τελικά με τον Σρεκ, αφού ερωτεύεται το «άτι» του Σρεκ, που είναι ένας… γάιδαρος που μιλάει (τη φωνή του γαιδάρου, την κάνει ο μαύρος ηθοποιός Έντι Μέρφι)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

3 σχόλια:

ΛΑΚΩΝ είπε...

Πειτε τα κυριε Παναγιωτη στο λαο για να σταματησει με τις εκκλησιες και ολα αυτα.21ο αιωνα εχουμε.Ο ανθρωπος για τον ανθρωπο.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα, αγαπητέ Λάκωνα!
Εγώ, όπως βλέπετε στο μπλογκ, έχω γράψει κάτω από τον τίτλο «XAIRETE», και μια πρόταση, που εξηγεί το κίνητρο μου, τον σκοπό μου.
Έχω γράψει «Η άποψή μας (και ό,τι μας κάνει εντύπωση), να λέγεται και να καταγράφεται».

Θέλω να πω, ότι είμαι ένας απλός σχολιαστής…
Δεν πιστεύω ότ κάνω κάποιο σπουδαίο ιδεολογικό αγώνα… Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι, πιστεύοντας ότι μπορώ, εγώ, να διορθώσω τα κακώς κείμενα… ή τέλος πάντων ότι εγώ είμαι και άλλος δεν είναι!

Γράφω κάθε μέρα μερικά πράγματα, για το κέφι μου και μόνο…
Πάντα, χωρίς φόβο, με ευχάριστη – χιουμοριστική διάθεση πολλές φόρες, και συχνά – πυκνά με πάθος για την αλήθεια.

Γράφω επώνυμα, πάντα… Γράφω κυρίως, ΚΑΙ με την ιδιότητα του ορθόδοξου χριστιανού… ενός απλού ανθρώπου που λυπάται για το ότι έχουμε ξεφύγει τόσο όλοι μας…
Που αγανακτεί για το ότι η Τοπική Εκκλησία, αυτή που πρέπει να είναι του Χριστού και να μας στηρίζει πνευματικά, είναι ακόμα πιο χαμηλά από εμάς, έχει ξεφύγει τόσο όσο δεν παίρνει άλλο, έχει καταντήσει να είναι μια Εκκλησία του Χρυσού!

Έτσι, όταν βρω ευκαιρία, όταν μου δοθεί η αφορμή, τα ψέλνω εκεί που πρέπει…

Σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας.
Χαίρετε!

ΛΑΚΩΝ είπε...

Ολα σχεδον που γραφεται κυριε Παναγιωτη ειναι σωστα.Συνεχιστε να τα χωνετε.Πριν ενα μηνα μου ειπαν για το σαιτ και σας ειδα.Εγω λεω σε ολους μακρια απο θρησκιες εκλησιες και κοροιδιες και συμφεροντα.Οπως ειπα το πρωι ο ανθρωπος για τον ανθρωπο.Ευχαριστω.