Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τρίτωσε σε διαφήμιση ο γ. Παΐσιος: Μετά τις δυο σοφτ πορνό ιστοσελίδες (τη μια του Νάσου και την άλλη του Χαρδαβέλα), τώρα προβάλλεται και στο… φιλοκαρναβαλικό «thebest.gr»!..

Διαβάζω σήμερα στην φιλοκαρναβαλική ιστοσελίδα:
Εκδήλωση στη μνήμη του διορατικού ασκητή Γέροντος Παισίου θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα
 

Μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γέροντα Παισίου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 6.30 το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών και προβλέπεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

Ο γ. Παΐσιος, θεωρείται από πολλούς ως μία εξέχουσα εκκλησιαστική μορφή και ένας μοναχός που αξίζει και πρέπει να Αγιοποιηθεί από την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας.
Μάλιστα όπως αναφέρεται σε διαδικτυακά σάιτ, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος έχει προτείνει την κατάταξη του Γέροντος Παισίου στα δίπτυχα της Ορθόδοξης Εκκλησίας ως Αγίου.


Στην εκδήλωση στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου της Πάτρας, θα μιλήσουν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόδουλος, (στη Μοναστική αδελφότητα της οποίας είχε εισχωρήσει από το 1979 ο π. Παίσιος).


Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 το πρωί στο ναό του Αγίου Νικολάου θα διεξαχθεί Αρχιερατική Θεία λειτουργία και μνημόσυνο για τον Γέροντα Παίσιο από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/187856


Ακόμα, σήμερα, στο «thebest.gr»:
Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας.
Για σήμερα, 27 Μαρτίου
Αριθμολογία 
Από την Ηρώ Ρεντζή 
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/186646 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013


Το θέμα (εκκλησία και νυφικά) είναι σούπερ πορνό, γι αυτό δεν δημοσιεύουμε ούτε μια από την πληθώρα των αισχρών φωτογραφιών από την σχετική ανάρτηση που είδαμε σήμερα στα «νέα της Πάτρας» (thebest.gr)

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Στυλοβάτες του πατρινού καρναβαλιού, …προβάλουν εκδήλωση για τον γ. Παΐσιο στην Πάτρα! (διαβάζεται)

http://xairete.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9241.html