Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Αυτά για σήμερα… Καληνύχτα σας! (περισσότερο «χαίρετε», αργότερα…)

Και όπως λέγαμε νωρίτερα…


H Κατερίνα Καινούργιου... «ερωτοτροπεί», με τον νεοπαντρεμένο Νίκο Αναδιώτη! (με την άδεια του πνευματικού του στο Άγιον Όρος;)


Καλησπέρα σας! Xαίρετε! :D


Τρίτωσε σε διαφήμιση ο γ. Παΐσιος: Μετά τις δυο σοφτ πορνό ιστοσελίδες (τη μια του Νάσου και την άλλη του Χαρδαβέλα), τώρα προβάλλεται και στο… φιλοκαρναβαλικό «thebest.gr»!..


Σίμος Κεδίκογλου: κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό. (πάει να φιλήσει το ασημένιο ανάγλυφο της εικόνας «Αξιον Εστί», ...ή την μυρίζει, για να εξακριβώσει τι άρωμα φορεί;)


Χαίρετε! Σήμερα, είμαστε στον κήπο… Φυτεύουμε!


Σήμερα, στο «αγιορείτικο βλήμα»: Ένας σοβαρός σχολιαστής, ο κ. Kontogouris Nick, στον λάκκο με τα φίδια, δηλαδή με τους φανατικούς οπαδούς του γ. Παΐσιου!.. (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)


Σχετικές ετικέτες του ιστολογίου «χαίρετε»: «EKKLHSIASTIKH-LATERNA», «PANAGIA-STOLIDIA-DAXTYLIDIA», «ΤΑΜΑΤΑ ΑΣΕΒΕΙΑΣ-ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ», «ΕklisiesPatras-PramataThamata».


P. MICHALOPOULOS είπε... Δεν χρειάστηκε να κάνω καμία υπομονή, δεν με κουράσατε καθόλου. Χάρηκα για το διάλογο, και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Κάθε παρουσία, ακόμα και αυτών με αρνητικά σχόλια, δίνει περισσότερη ζωντάνια στο ιστολόγιο.


Καλημέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: