Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Βρε μανία που έχει με τα πτώματα, αυτός ο μητροπολίτης Φθιώτιδος! Ξέθαψε τον Βησσαρίωνα, συντηρεί και την "αγία" Αθανασία του Αιγάλεω!

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, συλλειτουργεί με την "αγία" Αθανασία του Αιγάλεω!
Συνέβη την 23ην Φεβρουαρίου σε εκκλησία που ανήκει στην Αδελφότητα της διαβόητης για τα μηνύματα της Παναγίας στα στήθη της, κ. Αθανασίας Κρικέτου! 

80χρονη σήμερα η κυρία, και πού να βρει πια χώρο η Παναγία να γράφει επάνω της!

Όπως λοιπόν μας λέει ο μητροπολίτης, η γραία είναι και ανάπηρη πια! Και δεν μιλάει! Δεν μας είπε όμως αν έχει μετανοήσει (από τότε που μπορούσε ακόμα να μιλάει) για τις απάτες, τις μαγγανείες της!

Αλλά είπαμε: Δώσε του πτώμα του Σεβασμιότατου, και πάρε του την ψύχη! Όλα τα δίνει για το βίτσιο του αυτό!
 

«Η δοκιμασία, την έχει εξαγιάσει», μας λέει ο Δέσποτας, αναφερόμενος στην περιπέτεια με την υγεία της! 
Ήταν αγία λοιπόν, από κοπέλα, και τώρα προχώρησε περισσότερο σε αγιοσύνη!
 

Μας λέει ακόμα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, ότι ο Σύλλογος της Αθανασίας έχει και παιδικές Κατασκηνώσεις, στην εκκλησιαστική του περιφέρεια.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι η αγία που είναι πτώμα τα τελευταία 18 χρόνια, θα του φέρνει περισσότερα έσοδα από όσα ο Βησσαρίωνας που τον ξέθαψε και τον έχει στη γυάλα…
 

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Απόφαση Ιεράς Συνόδου
3 Νοέμβρίου  1967

 

Πρόκειται περί επιτηδείας αγύρτιδος. Χωρίς να έχει ουδεμίαν απολύτως πνευματικότητα, παρουσιάζεται ως συνομιλούσα με την Παναγίαν και λαμβάνουσα αποκαλύψεις παρά του Θεού. 
Ψυχονευρωτική, με έκδηλον θρησκευτικόν παραλήρημα, αποκαλεί τον εαυτόν της «Φως του Κόσμου». Κηρύσσει ότι όσων πιστεύουν εις αυτή θα συγχωρεθούν αι αμαρτίαι των. 
Απειλεί δε τους μη πιστεύοντάς την με κόλασιν και τα τοιαύτα. 
Παρουσιάζει έντονον δερμογραφισμόν, γνωστήν επιστημονικώς νόσον.
Πρόκειται περί επιτηδείας αγύρτιδος. Χωρίς να έχει ουδεμίαν απολύτως πνευματικότητα, παρουσιάζεται ως συνομιλούσα μεκαι εξαπατά και εκμεταλλεύεται το θρησκευτικόν συναίσθημα των χριστιανών. 
Λυμαίνεται ολόκληρον την Αττικήν. 
Συσσωρεύει άφθονα χρήματα και ζη πολυδάπανον ζωήν, μετά κύκλου τυφλών οπαδών της. 
Κατέστη ως εκ τούτου πέτρα σκανδάλου δια πάντα υγιώς σκεπτόμενον χριστιανόν. 
Προς περιφρούρησιν των χριστιανών εκ της αγύρτικης δράσεως της Αθανασίας Κρικέτου απεφάσισεν η Ιερά Σύνοδος να θέση υπ’ όψιν των αρμοδίων αρχών τον σχηματισθέντα φάκελον με την παράκλησιν όπως εφαρμοσθούν οι κείμενοι νόμοι και τεθή ούτω τέρμα εις την σκανδαλώδη δραστηριότητα της αγύρτιδος του Αιγάλεω.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Ιστοσελίδα Newsit (τα νέα για τα σκατά): «Δείτε πως είναι σήμερα η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ , ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Απάντηση του μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου
"Επειδή μερικοί με ανώνυμα επικριτικά σχόλια εις το διαδίκτυο με κατηγορούν ότι την 23ηνΦεβρουαρίου ελειτούργησα εις τον Ιερόν Ναόν του Αγίου Πολυκάρπου Λιβανατών...

http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=3728

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου που το ανάρτησες !!!!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Εκεί (ierovima.gr), στην ανάρτηση τη σχετική με τις θέσεις του μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου (την μη πληρωμένη από αυτόν, θέλω να ελπίζω), ο δέσποτας επικαλείται κάποιο χαρτί (σε αυτό μας παραπέμπει σχετικό λινκ) το οποίο νομίζει ότι του δίνει άλλοθι, ότι τάχα τον νομιμοποιεί σε όλο αυτό το σήριαλ των τόσο στενών επαφών του με την «αγία».

Η ουσία όμως είναι, αγαπητέ, ότι δεν υπάρχει καμία νέα απόφαση, καμιάς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, απόφαση δηλαδή που να ανακαλεί εκείνη που καταδικάζει την κ. Κρικέτου.

Ποιος λοιπόν κάνει ΤΟ λάθος;