Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Ιερέας προσπάθησε να ξαφρίσει το βιβλιάριο υπερήλικης

ΔΙΑΒΑΖΩ
ΣΟΚ: Ιερέας προσπάθησε να ξαφρίσει το βιβλιάριο υπερήλικης
 

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Βάρδα, με αφορμή τα όσα επιχείρησε να πράξει ένας ιερέας ο οποίος δραστηριοποιείται  και στο γηροκομείο της περιοχής.

Αιτία η αποκάλυψη, πως προσπάθησε να πείσει μια υπερήλικη με αρκετό κομπόδεμα, να του μεταβιβάσει το βιβλιάριο τραπέζης που έχει στο όνομά της. Μάλιστα ο ιερέας εμφάνισε στην ηλικιωμένη ένα ακόμα άτομο ως γιατρό, προκειμένου να την πείσει πως χρειάζονται χρήματα για την αγορά φαρμάκων σε ηλικιωμένους όπως αυτή, οι οποίοι αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Η γυναίκα πείστηκε για τις αγνές προθέσεις του ιερέα και του ...γιατρού και δέχθηκε να πάνε μαζί σε υποκατάστημα της περιοχής να τους δώσει ποσό 1500€ για την αγορά των φαρμάκων. Ωστόσο οι δυο άντρες την ώρα που υπέγραφε τα σχετικά χαρτιά για την ανάληψη, προσπάθησαν και κατάφεραν να της αποσπάσουν και υπογραφή, με την οποία τους εξουσιοδοτούσε να χειρίζονται το λογαριασμό της.

Για κακή τύχη τόσο του ιερέα όσο και του ... «γιατρού» φίλου του, ο υπάλληλος της τράπεζας αντιλήφθηκε την κομπίνα τους και  αρνήθηκε να εγκρίνει τον ορισμό των δυο ως διαχειριστών του λογαριασμού, σύμφωνα μετο patrastimes.

Ο υπάλληλος κάλεσε την γυναίκα μόνη της στο γραφείο του και την ρώτησε αν έχει αντιληφθεί τι πάει να κάνει και όταν αυτή του δήλωσε πως δίνει 1500 ευρώ από το λογαριασμό της για να αγοραστούν φάρμακα, τότε την ενημέρωσε πως εν αγνοία της έχει υπογράψει και ορίζει πληρεξούσιους για να χειρίζονται το λογαριασμό της, ο παπάς και ένα άγνωστο άτομο.

Τα νέα «κυκλοφόρησαν» γρήγορα στην κοινωνία της Βάρδας ενώ πολλά είναι πλέον τα ερωτήματα και για τη δράση του συγκεκριμένου ιερέα συνολικά στην περιοχή καθώς έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία γύρω από το άτομο του.


(Από newsbomb.gr  – 1 ώρα 31 λεπτά πριν)

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η Βάρδα είναι κωμόπολη της Ηλείας και ιστορική έδρα του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.