Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

P. MICHALOPOULOS είπε... Κύριε Ευάγγελε Βενιζέλε, τα κάλαντα σας για τη Χρυσή Αυγή, μας τα είπαν (κι) άλλοι, πολύ νωρίτερα!

P. MICHALOPOULOS είπε... 
Κύριε Ευάγγελε Βενιζέλε, τα κάλαντα σας για τη Χρυσή Αυγή, μας τα είπαν (κι) άλλοι, πολύ νωρίτερα! 

Συνέντευξη Τύπου κατά της Χρυσής Αυγής, έδωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, του οποίου το κόμμα εξαφανίζεται ενώ το άλλο ανεβαίνει… 
Καλά τα είπε, από άποψη δημοκρατική, αλλά δεν μας έπεισε ότι ήταν το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να τα πει. 

Όπως δεν ήταν κατάλληλα και τα εκκλησιαστικά πρόσωπα που πριν από λίγο καιρό καταφέρθηκαν επίσης, κατά της Χρυσής Αυγής… 

Ακατάλληλος ο Βενιζέλος, που εδώ και καιρό έκρυψε εκείνη τη λίστα Λαγκάρντ, που την εξαφάνισε... και τώρα παρέδωσε μια άλλη κουτσουρεμένη - παραποιημένη. Κουτσουρεμένη, διότι όπως αποκάλυψε χθες το ΒΗΜΑ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, περιείχε και το όνομα της μαμάς του πρωθυπουργού τότε, του Γιωργάκη Παπανδρέου, της κ. Μαργαρίτας με ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό, με καταθέσεις 500 εκατομμύρια ευρώ! 
Τα άκουσε αυτά χθες ο Ευάγγελος, και αντί να ελέγξει τη μαμά, ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ! 
Και σήμερα, εμφανίστηκε σαν τον Μωυσή που κατέβηκε από το βουνό με τις πλάκες του νόμου… Του νόμου, κατά της Χρυσής Αυγής! Χα! 

Παρόμοια καραγκιοζλίκια δηλαδή, με τους εγχώριους Δεσποτάδες που σκύβουν στον τούρκο πατριάρχη Βαρθολομαίο… 
Ξέρετε, ότι και οι τούρκοι δεν την πάνε την Χρυσή Αυγή που αντιγράφει εθνικιστικά το ΛΑ.Ο.Σ, με το οποίο πρόσφατα είχε συγκυβερνήσει και ο κ. Βενιζέλος. 
Αυτοί λοιπόν οι Δεσποτάδες, έκριναν θρησκευτικά την Χρυσή Αυγή, και είπαν ότι δεν της επιτρέπουν να υπερασπίζεται το Χριστό που τον βλασφημούσαν σε θέατρο στην Αθήνα. Επέτρεπαν όμως στον ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζεται την βλασφημία αυτή, και αμέσως την επομένη ο πατριάρχης που ήταν εδώ στην Ελλάδα, χαριεντιζόταν με τον Τσίπρα… Ακολούθησε δε και η ουρα του Βαρθολομαίου, ο Ιερώνυμος Λιάπης! 

Ακατάλληλοι κι αυτοί, όχι μόνο σαν υποτακτικοί του τούρκου αξιωματικού Βαρθολομαίου, αλλά (τι σύμπτωση με την περίπτωση Βενιζέλου), την προηγούμενη μέρα είχαν επαναφέρει (με εντολή πάλι του τούρκου) τον κίναιδο Παντελεήμονα Μπεζενίτη στην αρχιεροσύνη από την οποία είχε εκπέσει με καθαίρεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: