Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Και μόλις τώρα ο Βαρθολομαίος (που προελαύνει στην βόρεια Ελλάδα), έβαλε (τελευταίον) και τον ιερώνυμο (την ουρά του), να κινηθεί κι αυτός με δηλώσεις του (όπως και οι προηγούμενοι ρασοφόροι -υποτακτικοί του) κατά της «Χρυσής Αυγής»! (Ποιος πληρώνει ρε; Η Τουρκία, ή εμείς από τα μυστικά κονδύλια;)

Διαβάζω: 
Χρυσή Αυγή κατά Αρχιεπισκόπου: Συμπλέετε με άθεους και βλάσφημους! 

Η Χρυσή Αυγή, τα βάζει με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο… 
Τον κατηγορεί πως συμπλέει με άθεους και βλάσφημους πολιτικούς, που ανήκουν σε μυστικές εταιρίες, σκοτεινές λέσχες και δόγματα. 

Αιτία; Η δήλωση του κ. Ιερώνυμου πως η Εκκλησία δεν θέλει προστάτες και δεν επιτρέπει σε κανένα κόμμα, είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε ακροδεξιό, να αναλάβει τη στήριξή της. 

«Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή διεκδίκησε τον ρόλο του προστάτη της Εκκλησίας. Είναι θλιβερό η Ιεραρχία να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή, συμπλέοντας έτσι με άθεους και βλάσφημους πολιτικούς, που ανήκουν σε μυστικές εταιρίες, σκοτεινές λέσχες και δόγματα», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος. 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=170695&catid=3 


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012


Λοιπόν, Σεβασμιότατε Μητροπολίτα Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλε… Για τον κολομπαρά ομοφυλόφιλο συνάδελφο σου, τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη που τον ξανακάνατε Δεσπότη, δεν είπες τίποτε! Έτσι, οι ηθοποιοί του «Corpus Christi», μοιάζουν πια σαν αγνά Χριστιανόπουλα, μπροστά στη δική σας την χυδαιότητα, σαν Εκκλησία του κωλου που είστε! Και οι μπράβοι της Χρυσής Αυγής, μοιάζουν πια σαν αθώα προσκοπάκια, μπροστά στην δική σας την τουρκόσπορη στράτευση, σαν Εκκλησία προδοτική, πουλημένη και προσκυνημένη που’στε!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: