Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τρεις στο γύρο, αυτοί που προβάλουν τον Παΐσιο : 1. Χαρδαβέλας (στοντέ σελίδα), 2. Νάσος Γουμενίδης (στοντέ κι αυτή, συνεργαζόμενη με τον πρώτο), και 3. Astrology.gr (τριάδα ομοούσια και αχώριστη στο διαδίκτυο).

Τρεις στο γύρο, αυτοί που προβάλουν τον Παΐσιο:  
1. Χαρδαβέλας (στοντέ σελίδα),
2. Νάσος Γουμενίδης (στοντέ κι αυτή, συνεργαζόμενη με τον πρώτο),
...και 3. Astrology.gr 
(τριάδα ομοούσια και αχώριστη στο διαδίκτυο). 


Στις δυο πρώτες (του Χαρδαβέλα και του Νάσου), έχουμε αναφερθεί επανηλλειμένα. 
Τώρα, μπαίνει στο παιχνίδι και η τρίτη, η Astrology.gr, η οποία αναλύει αστρολογικά τον γέροντα… 

Διαβάζω: 
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012 
Γέρων Παΐσιος: Το αστρολογικό προφίλ του 

Αστρολογικά, όλος αυτός ο θόρυβος για τον Γέροντα, δεν είναι τυχαίος, αφού το τετράγωνο που σχηματίζεται αυτές τις μέρες ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη γίνεται πάνω σε ένα ευαίσθητο σημείο του γενέθλιου χάρτη του και πιο συγκεκριμένα την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο Λέοντα. 

Λέων λοιπόν, ο Αρσένιος Εζνεπίδης, όπως ήταν το κατά κόσμον όνομα του, γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1924. Κοιμήθηκε στις 12/7/1994 και ώρα 11:00. 

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δένει άψογα με την κλίση του προς το Θείο και τον μοναχισμό... Και βέβαια, η παρουσία του Άρη και του Ουρανού στο ζώδιο των Ιχθύων δικαιώνει την φήμη του ως θεραπευτή.
Γενικά, η υπεροπλία του υδάτινου στοιχείου που στον χάρτη του φιλοξενεί πέντε ουράνια σώματα, προδίδει τον ευαίσθητο ψυχισμό του. 

Είναι γνωστό πως ο Γέρων Παΐσιος έχει κάνει πολλές προφητείες -σε αυτές εξ άλλου οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό η δημοφιλία του- κάτι που παραδοσιακά συνδέεται ευθέως με την ενέργεια του Ποσειδώνα ή των Ιχθύων, μια ενέργεια που υπάρχει άφθονη στον χάρτη του.
Ωστόσο, καταλυτική φαίνεται να είναι και η θέση της Σελήνης του (πιθανότατα και... κατά τεκμήριο στον Σκορπιό), η οποία μάλιστα μας προϊδεάζει για την ευστοχία των προφητειών του. 

Εξαιρετικά διορατική η συγκεκριμένη Σελήνη υπήρχε στο ωροσκόπιο τόσο του Νοστράδαμου, όσο και του Ιούλιου Βερν, δύο ανθρώπων που από διαφορετικό πόστο άφησαν εποχή για τις μελλοντολογικές τους επιδόσεις. Αλλά και σε χάρτες «κοινών θνητών» η Σελήνη στον Σκορπιό γοητεύει συχνά με τις ικανότητες της στις «μαντικές τέχνες», αυτές που ασκούνται παραδοσιακά εδώ και αιώνες (καφεμαντεία, χαρτομαντεία κ.α). 

Αναλογιστείτε λοιπόν το μέγεθος των δυνατοτήτων της στον χάρτη ενός φιλοσοφημένου και μυημένου στα Χριστιανικά μυστήρια Πνευματικού ταγού. 

Όσον αφορά τον Ουρανό, παρότι η ώρα γέννησης του Γέροντα Παΐσιου δεν είναι γνωστή, εκτιμώ πως είχε δεσπόζουσα θέση στο ωροσκόπιο του, όντας σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους του. 
Γενικά, σε κοσμικό επίπεδο ο Ιχθυακός Ουρανός έχει καταγραμμένες στο ιστορικό του αρκετές διερευνητικές «βουτιές» στο Συλλογικό Ασυνείδητο, με προεξέχουσα για τη χώρα μας την «Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών» του Άγγελου Τανάγρα, η οποία ενεργοποιήθηκε κατά την διάρκεια της παραμονής του πλανήτη στο ζώδιο, την δεκαετία του 1920. Και όσοι δύνανται να γίνουν φορείς της ενέργειας του συγκεκριμένου Ουρανού, μπορεί να αφήσουν πίσω τους μια σημαντική κληρονομιά σε σχέση με την αποκρυπτογράφηση του «αοράτου». 

www.astrology.gr  

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Ιστοσελίδα σούπερ οφθαλμο-πορνική (αυτή του κυρ-Νάσου, ντε), αγωνιά και αναρωτιέται σήμερα (μέρα μεσημέρι, μέσα στη ζέστη), …γιατί δεν κάνουν Άγιο τον κωλόγερο Παΐσιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: