Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

P. MICHALOPOULOS είπε... Χα! Χουντόμουτρα του κερατά! Ενωθείτε λοιπόν κάτω από την μαύρη σκιά του κωλόγερου σας, του Παΐσιου, και της «αυγής» σας, όχι της χρυσής αλλά της μαύρης που κυβερνά σήμερα, και πουστηρίζει την Εκκλησία του κώλου, αυτήν που τόσο αισχρά σήμερα – για να μαζέψετε ψήφους, ω αντίχριστοι - την γλύφετε!

ΣΧΟΛΙΑ:

Παναγιώτης είπε...
Εσείς εδώ στο blog (όπως γράφετε ) όχι μόνο "Από αγάπη στο Θεό, και τους πραγματικούς αγίους, ΔΕΝ κινείστε " ... αλλά καθαρά με πνεύμα Αντίχριστου, αγαπητέ κύριε Μιχαλόπουλε. Εξάλλου είναι κάτι που το αποδεικνύετε καθημερινώς. Μα δεν είναι αυτό το πρόβλημα.... Το πρόβλημα είναι πως είστε χειρότερος από τον βλάσφημο του f/k. Και όμως ... θα έρθει η μέρα που θα απολογηθείτε Ενώπιόν του. Καλή σας μέρα και καλή προπαγάνδα. 
26 Σεπτεμβρίου 2012 10:51 π.μ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Εσείς εδώ στο blog (όπως γράφετε) όχι μόνο "Από αγάπη στο Θεό, και τους πραγματικούς αγίους, ΔΕΝ κινείστε " ... αλλά καθαρά με πνεύμα Αντίχριστου, αγαπητέ κύριε Μιχαλόπουλε.» 
Είναι αγαπητός σας, ο κ. Μιχαλόπουλος; Μπράβοοοο!  

«Εξάλλου είναι κάτι που το αποδεικνύετε καθημερινώς.» 
Με διαβάζετε καθημερινώς; Ξανά, Μπράβοοοο! 

«Μα δεν είναι αυτό το πρόβλημα....Το πρόβλημα είναι πως είστε χειρότερος από τον βλάσφημο του f/k.» 
Έχετε τέτοιο πρόβλημα, εσείς οι φασιστο-«χριστιανοί»; Τότε γιατί δεν βάζετε την «χρυσή αυγή» να περιποιηθεί κι εμένα; Χα!

«Και όμως ... θα έρθει η μέρα που θα απολογηθείτε Ενώπιόν του.» 

Μου θυμίσατε τώρα μια κωλο-προφητεία του κωλόγερου σας, του Παΐσιου, που έλεγε (το έγραψε και σε βιβλίο του), ότι "θα έρθει η ώρα που θα απολογείστε στην κρατική εξουσία, ακόμα και αν δεν κάνατε την ημερησία προσευχή σας!".

Χα! Χουντόμουτρα του κερατά! 
Ενωθείτε λοιπόν κάτω από την μαύρη σκιά του κωλόγερου σας, του Παΐσιου, και της «αυγής» σας, όχι της χρυσής αλλά της μαύρης που κυβερνά σήμερα, και πουστηρίζει την Εκκλησία του κώλου, αυτήν που τόσο αισχρά σήμερα – για να μαζέψετε ψήφους, ω αντίχριστοι - την γλύφετε! 

«Καλή σας μέρα - και καλή προπαγάνδα.» 
Καλή σας μέρα (Σεβασμιότατε;) κ. «Παναγιώτη», και εύχομαι οι αλήθειες που εκφράζω εδώ στο μπλογκ – και αλλού πιο πριν, τα τελευταία επτά χρόνια, να γίνουν ποτάμι και να πνίξουν την πραγματική προπαγάνδα, την δική σας δηλαδή, και να κάνει μάταιο και άχρηστο το χρόνιο αυτό το κωλο-χτύπημα σας στο πάτωμα, αυτό που κάνετε μαινόμενοι - ακατάπαυστα - για να επιτύχετε την αγιοποίηση του κωλόγερου Παΐσιου… 
 (Καλημέρα, κ. "Παναγιώτη" (δεσπότη;), και ουστ!) 

26 Σεπτεμβρίου 2012 1:43 μ.μ.
http://xairete.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3595.html



Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008


Να γιατί και οι χουντικοί πρέπει να έχουν τον «άγιο» τους!!!

http://gaios.files.wordpress.com/2007/04/21a.jpg
http://kalogeropaisios.blogspot.gr/2008/08/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: