Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάζω και συμφωνώ: «Η Χρυσή Αυγή έκανε το σταυρό σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα» (ΣΧΟΛΙΑΖΩ: Άραγε, η Εκκλησία του κώλου, δεν συμφωνεί κι αυτή, ρε Σεβασμιότατε Δεσποτούκε;)

Διαβάζω: 
«Η Χρυσή Αυγή έκανε το σταυρό σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα» 

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή όταν ο πρώην συνδικαλιστής της Αστυνομίας και νυν βουλευτής της ΝΔ, κ. Δ. Κυριαζίδης, κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή πως έκανε τη σημαία... σφουγγαρίστρα. Αιχμές και προς την κυβέρνηση, στο πολιτικό σύστημα για… «απάθεια».

«Με λύπη μου λέω, εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας, έκαναν χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα» είπε ο κ. Κυριαζίδης, προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία των βουλευτών του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, με τον Ηλία Κασιδιάρη να φωνάζει και να ζητά μεταξύ άλλων από τον βουλευτή της Ν.Δ. να αποδείξει τα λεγόμενα του. 

Ο κ. Κυριαζίδης κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής στα επεισόδια… 
«Αυτά για να δει ο κόσμος, τι εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε» δήλωσε ενώ ανακοίνωσε πως καταθέτει και επίκαιρη ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς καταγγέλλοντας «απρόκλητη χρήση βίας» από τη Χρυσή Αυγή, και αυθαίρετη άσκηση εξουσίας. 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=163631&catid=9

Διαβάζω και συμφωνώ: 
«Η Χρυσή Αυγή έκανε το σταυρό σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα» 
(Άραγε, η Εκκλησία του κώλου, δεν συμφωνεί κι αυτή, ρε Σεβασμιότατε Δεσποτούκε;) 



- ΧΕΣΕ ΜΑΣ, ΡΕ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ:

Ένταση δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χτυπούν με μανία τα έδρανα όταν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης κατηγόρησε ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν τις ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο» και συμπλήρωσε «οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της.

Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα.
Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε».

Η συγκεκριμένη φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη, αρχικά του κ. Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φώναζε και χτυπούσε τα έδρανα και στην συνέχεια του κ. Γιώργου Γερμενή και των υπόλοιπων χρυσαυγιτών.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος αναγκάστηκε να τους υπενθυμίζει σε έντονο ύφος πως «εδώ είναι Βουλή σεβαστείτε τον χώρο» χωρίς όμως αυτό να συγκινήσει τους εξοργισμένους βουλευτές.

Από ProtoThema.gr | 29 λεπτά πριν