Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Όλα τα 'χε η Μαριορή, η τοπική – του κώλου – Εκκλησία… Τώρα της έλλειψε και ο χαρακτηρισμός της ως τραμπουκική και γκανγκστερική; (Σχετικά με τα όσα επέτρεψε να γίνουν στο χώρο της, έξω από εξωκλήσι στη Δονούσα, στο γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη.)

Διαβάζω σήμερα:
Φωτορεπόρτερ καταγγέλλει στο FTHIS.GR ότι δέχτηκε απειλές στο γάμο τους.

Όλοι οι φωτορεπόρτερ, κατόπιν εντολής του ζευγαριού, δεν είχαν πρόσβαση στο εκκλησάκι. Όλοι, όμως, αναζητούσαν τρόπο να εξασφαλίσουν μια φωτογραφία από το μυστήριο.
Ο καταγγέλλων, όπως περιγράφει στο FTHIS.GR, κατάφερε να μπει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και να εξασφαλίσει φωτογραφίες από την τελετή.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αφού ολοκλήρωσε τις λήψεις του, ένιωσε ένα χέρι να τον τραβάει από τον ώμο. Όπως χαρακτηριστικά λέει, "ήταν οι άνδρες που είχαν αναλάβει την περιφρούρηση του γάμου. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι απειλές και η απαίτηση να παραδώσω το υλικό μου. Όταν αρνήθηκα να δώσω τις φωτογραφίες, ο πρώτος και άλλα 5 άτομα άρχισαν να με ακολουθούν μέχρι την ώρα που μπήκα στο αυτοκίνητό μου με προορισμό το δωμάτιο που είχα νοικιάσει για να διανυκτερεύσω. Μέχρι να μπω στο δωμάτιο μου οι άνδρες που βρίσκονταν από κάτω είχαν πολλαπλασιαστεί!".

Στη συνέχεια ο φωτορεπόρτερ ανέφερε το περιστατικό στον αρμόδιο αστυνομικό σταθμό και της υπόθεσης επιλήφθηκαν οι αρχές.

http://www.fthis.gr/article/277423/fotoreporter-kataggelei-sto-fthis-gr-oti-dextike-apeiles-ston-gamo-papoytsaki--pilafa-oles-oi-leptomereies-toy-epeisodioy

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας (από μπράβους!) στο γάμο της ηθοποιού Παπουτσάκη… Έλεγχαν τα πάντα, για να αποτρέψουν τη λήψη φωτογραφιών από τρίτους!!!.. (Γιατί άραγε; Τι φόβο είχαν; Ήθελαν μήπως να έχουν αυτοί – το ζευγάρι -την αποκλειστική εκμετάλλευση του σόου, ή κάτι άλλο συμβαίνει;)

Τραβάτε με, τραβάτε με, φωτο… 
Κι ας κλαίω από τα γέλια! 
Χα – χα, χι – χι, χε – χε, χο-χο-χο!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
(Σήμερα 16:48)

«Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φτάνει που είχε βγάλει ντουντούκα για τον γάμο της...
...είχε και μπράβους!»
(Μανόλης Μαυρομουστακάκης)

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-140128-Title-katerina-papoutsaki-den-ftanei-pou-eiche-bgalei-ntountouka-gia-ton-gamo-tis.htm