Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Διαβάζω πάλι σήμερα: Το νυφικό τράβηξε στον βυθό και έπνιξε 30χρονη ομογενή

Διαβάζω πάλι σήμερα:
Το νυφικό τράβηξε στον βυθό και έπνιξε 30χρονη ομογενή

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεόνυμφη όταν παρασύρθηκε από τα νερά ενός ποταμού την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με το νυφικό της!
Θύμα η Ελληνοκαναδέζα Μαρία Πανταζόπουλος η οποία είχε ανέβει πάνω σε έναν βράχο στις όχθες του ποταμού Ouareau κοντά Dorwin Falls, βόρεια του Μόντρεαλ.
Το σώμα της άτυχης 30χρονης βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα αρκετά χιλιόμετρα μακριά καθώς τα ορμητικά μέρα του ποταμού την είχαν παρασύρει.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η άτυχη κοπέλα ακούστηκε να λέει "Γλιστράω, γλιστράω" πριν χάσει την ισορροπία της και βρεθεί μέσα στο νερό.
Ο φωτογράφος Louis Pagakis όπως ανέφερε στο CTV ότι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να σώσει την νεαρή η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στο νυφικό της.
"Όταν την άκουσε να γλιστρά προσπάθησε να τη συγκρατήσει κρατώντας την από το χέρι ωστόσο το νυφικό της ήταν τόσο βαρύ που δεν τα κατάφερε" αναφέρει ένας μάρτυρας.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ronald McInnis ανέφερε "Όταν έπεσε στο νερό, το νυφικό της έγινε πολύ βαρύ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό".
Η οικογένεια της 30χρονής δεν ήθελε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/to_nyfiko_travhkse_ston_vytho_kai_epnikse_30xronh_omogenh.1905137.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Η ξεσκισμένη (Trash The Dress) ως προς τα μυστήρια γάμου κλπ, Εκκλησία, απέκτησε την πρώτη μαρτύρα της: Νύφη, πνίγηκε στο νερό, μπερδεμένη στο νυφικό της που το ξέσκιζε εθιμοτυπικά μπροστά σε ποτάμι του Καναδά!..



ΣΧΕΤΙΚΟ:

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

...Και μετά, ακολουθεί το άλλο «έθιμο»:
Το κοσμικό – πορνικό γλέντι... Που αν είναι και καλοκαίρι σε νησί, τότε μετά τον πορνικό χορό, η ήδη μισόγυμνη νύφη (με το πορνικής έμπνευσης νυφικό της) πέφτει και στη θάλασσα!

http://xairete.blogspot.com/2010/09/blog-post_2257.html