Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα μάθατε σεβασμιότατε; Η Καραβάτου, βαφτίζει την κόρη της…

Τα μάθατε σεβασμιότατε; Η Καραβάτου, βαφτίζει την κόρη της…

Από ότι έχω καταλάβει σεβασμιότατε, δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο… 
Η Εκκλησία όμως σεβασμιότατε, θα την εμπιστευτεί και θα την τιμήσει με τη βάφτιση της κόρης της…

Θα εμπιστευτεί σεβασμιότατε, ότι ένα βρέφος (που κατά μαγικό τρόπο θα είναι «νεοφώτιστη» μετά το πανηγυράκι αυτό που τώρα το λένε «baby bloom»), θα είναι εγγυημένο σαν κανονικό μέλος της Εκκλησίας… 
Εγγυημένο, πού; Μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι!

Και τι σπίτι!
Όπως μαθαίνω (Espressonews.gr)…

Την απόλυτη ευτυχία ζουν τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τη μικρή τους νεράιδα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται για το baby bloom, αφού τον Σεπτέμβριο θα βαφτίσει την κορούλα του που σε λίγες ημέρες γίνεται εννέα μηνών.

Η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν αποφασίσει η βάφτιση να γίνει στην Αθήνα, ωστόσο δεν αποκαλύπτουν ακόμη το όνομα της μικρής κρατώντας το επτασφράγιστο μυστικό. «Το όνομα το έχουμε βρει, είναι πολύ ιδιαίτερο» είχε δηλώσει παλαιότερα η γλυκιά παρουσιάστρια, η οποία τόνισε επίσης πως το όνομα ταιριάζει απόλυτα στην κορούλα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα της μικρής δεν θα είναι κανενός από τους παππούδες όπως «προστάζει» η παράδοση, αλλά ένα όνομα που δημιούργησαν ο Κρατερός και η Κατερίνα θεωρώντας ότι ταιριάζει πολύ στη μικρή τους πριγκίπισσα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη αρχίσει να τη φωνάζουν με αυτό και η μικρή φαίνεται να το χαίρεται!

Το μυστήριο θα τελεστεί κοντά στα γενέθλιά της μικρής που είναι στις 14 Σεπτεμβρίου. Έτσι, η δεσποινίδα Κρατερού θα πάρει το όνομά της μόλις θα γίνει ενός έτους και οι γονείς της ανυπομονούν να τη δουν στην κολυμπήθρα…

Και τι σπίτι!
Όπως μαθαίνω (Espressonews.gr)…

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως έχει δεθεί πολύ με την κόρη της, ενώ ο Κρατερός ζηλεύει κάθε φορά που βλέπει την Κατερίνα να τη θηλάζει:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε αποκτήσει μια υπέροχη σχέση μαμάς κόρης επειδή την έχω μάθει. Είναι απίστευτο πόσο πολύ ηρεμεί όταν την έχω στην αγκαλιά μου και τη θηλάζω. Η αλήθεια είναι πως επειδή ο Κρατερός είναι χαζομπαμπάς και συμμετέχει σε όλα, ζηλεύει πολύ που δεν μπορεί να τη θηλάσει αυτός». 

http://www.madata.gr/diafora/showbiz/200530.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012


Δεν υπάρχει ούτε ένας πνευματικός άνθρωπος στην Εκκλησία μας; Να πει στα ζευγάρια να μετανοήσουν, να κάνουν και κανονικό (θρησκευτικό) γάμο, και μετά να βαφτίζουν τα παιδιά τους; Ούτε ένας Σεβασμιότατε;

 
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: 
Πέντε ημέρες μετά τον πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Φιλοθέης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: