Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

"Και ο μήνας έχει 9"!.. Διαβάζω σήμερα για τη (ζωγράφο – ηθοποιό – τρανσέξουαλ) Μίνα Ορφανού…

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-124535-Title-mina-orfanou-transexoual-tou-mega-paradechetai-oti-echei-kopsei-to-pouli-tou.htm

Διαβάζω:
Μίνα Ορφανού: «Οι πρώτες που αποδέχτηκαν την αλλαγή μου (αλλαγή φίλου από αγόρι σε κορίτσι), ήταν οι καλόγριες.» 

Η ηθοποιός Μίνα Ορφανού, λέει σε συνέντευξη της στο "Life  & Style" ότι εκείνη που την αποδέχθηκε αμέσως γι αυτό που είναι -χωρίς θυμό, οργή, ερωτήσεις- ήταν η θεία της που είναι καλόγρια».

Λέει χαρακτηριστικά: 
«Η αδελφή της μαμάς μου είναι καλόγρια σε μοναστήρι στην Κάλυμνο. Οι πρώτες που αποδέχθηκαν την αλλαγή μου ήταν οι καλόγριες. Μάλιστα, στο μοναστήρι με φώναζαν Μινοδώρα. 
Με αποδέχθηκαν εκείνες οι γυναίκες και όχι αυτοί που μπορεί στο φαίνεσθαι να είναι άψογοι, αλλά κεκλεισμένων των θυρών κάνουν ανωμαλίες.»

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/187932/Mina-Orfanoy-Oi-protes-poy-apodehtikan-tin-allagi-moy-itan-oi-kalogries

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Εσείς, θα προσκυνούσατε τις αγιογραφίες, της τρανσέξουαλ ηθοποιού Μίνας Ορφανού;

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:

Μίνα Ορφανού: η τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων, Λίζα Βασιλιά
(Στο καθημερινό σίριαλ του Mega "Βασιλιάδες")

Η Μίνα Ορφανού είναι η Λίζα Βασιλιά, η αδελφή του Μάρκου που γεννήθηκε «Λάμπης» και ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα. Είναι πεισματάρα, απόλυτη και οξύθυμη, παθιασμένη με τη μόδα και την ομορφιά. Καλλιτεχνική φύση, ονειρεύεται να γίνει πλούσια και διάσημη στη show biz ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, τηλεοπτική περσόνα ή ό,τι άλλο κάτσει! Ειδικότητά της οι συμβουλές για ερωτικά θέματα και αγαπημένο της άθλημα το shopping!

Η Μίνα Ορφανού, στη ζωή:

Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη Στρέλλα.

Στις 5 Μαΐου 2010 η Μίνα βραβεύτηκε για τον ρόλο της στη Στρέλλα με το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου από τη νεοσύστατη Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

http://gossip-shopping.blogspot.com/2012/02/blog-post_10.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Μίνα Ορφανού: «Δεν είμαι παντρεμένος με παιδιά που με έπιασαν στα πράσα ούτε κουβαλάω βαλίτσες με κοκαΐνη»

«Αν ήμουν πόρνη ή πορνοστάρ ή μέσα στα ναρκωτικά, θα το έβρισκα λογικό να αντιδρούσε ο κόσμος και η οικογένεια μου», λέει στο Life & Style ενώ μιλά για το αν έχουν προσπαθήσει να την μειώσουν. «Φυσικά, από τη στιγμή όμως που βλέπουν ότι ανεβαίνω ψηλά με την αξιοπρέπεια μου, δεν καταλαβαίνω για να προσπαθούν να με ρίξουν. Δεν είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά που τον έπιασαν στο κρεβάτι του με τον τάδε, ούτε κουβαλάω βαλίτσες με τόνους κοκαΐνης. Είμαι ένας άνθρωπος που το μόνο που έκανε είναι να αλλάξει φύλο του. Δεν έβλαψα ποτέ κανέναν άλλον ούτε ξεπούλησα τον εαυτό μου».

(Gossiptv.gr – 24 λεπτά πριν)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Απορία:

Διάβασα σε σχόλιο σχετικής ανάρτησης (στο μπλογκ του Μαυρομουστακάκη) ότι αυτή η αλλαγή ήταν προσθετική μόνο (ως προς το στήθος, κλπ) και όχι αφαιρετική συνάμα!

Έτσι είναι;

Διότι αν είναι έτσι, τότε δεν έχουμε αλλαγή φύλου (αν το αγόρι διατηρεί το διακριτικό του) αλλά προσθήκη άλλου φύλου (γυναικεία στήθη κλπ) πάνω σε άλλο: στο αγόρι που ήταν στα 16 της…

Και το λέει αυτό ο σχολιαστής, βασιζόμενος λέει σε ό,τι κρυφό έδειξε η ηθοποιός σε σχετική γυμνή σκηνή της στο σήριαλ που παίζει στο MEGA, στο ρόλο της τρανσέξουλ!..

Βέβαια, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες…
Άλλωστε είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ηθοποιός δηλώνει ότι έχει την αποδοχή της θειας της καλόγριας!..