Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα, ...και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής!


Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα...
...και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής! Σάλος στα εκκλησιαστικά παρασκήνια.

Έγγραφη καταγγελία και φωτογραφίες από πιστή που βρισκόταν στο ίδιο ταξίδι

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Από τον Κώστα Ζωγράφο

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στα παρασκήνια του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, το θέμα αφορά τον εν Ελλάδι Έξαρχο του Παναγίου Τάφου αρχιμανδρίτη Δαμιανὸ Πάνου και ένα ταξίδι του στην Ταϋλάνδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετική επιστολή-καταγγελία εστάλη πριν από λίγο καιρό στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην οποία αναφέρεται ότι ο Έξαρχος έχει απαθανατιστεί σε στιγμές ευτυχίας και ξεγνοιασιάς με μια ωραία γυναικεία ξανθιά παρουσία (τη "βασίλισσά του"όπως φέρεται να την αποκαλούσε), η οποία τον συνόδευε στο ταξίδι αναψυχής στην εξωτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Press-gr από έγκυρη πηγή, στην ίδια καταγγελία αναφέρεται ότι...

ο εν λόγω εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων έχει φωτογραφηθεί με βερμούδα, δίχως τ' άμφια και δίχως οι υπόλοιποι μετέχοντες του ταξιδιωτικού γκρουπ να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για ιερωμένο. Από τυχαία θέαση του διαβατηρίου του, αποκαλύφθηκε το ποιος ήταν. Επίσης εμφανίζεται, σύμφωνα με την ίδια έγγραφη καταγγελία, να προέβη σε ακριβές αγορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού.

Οι ισχυρισμοί αυτοί, μαζί με άλλα στοιχεία και, συγκεκριμένα, φωτογραφίες με τον αρχιμανδρίτη και τη συνοδό του, περιέχονται σε γράμμα διαμαρτυρίας από πιστή της οποίας προφανώς κλονίστηκε η πίστη και το οποίο γράμμα έχει φθάσει εδώ και λίγο καιρό στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο. Όμως η αντίδρασή του δεν έχει γίνει επί του παρόντος γνωστή. Επειδή πάντως στους εκκλησιαστικούς κύκλους το θέμα έχει συζητηθεί, από την πλευρά του ο Έξαρχος φέρεται να κάνει λόγο για σκευωρία και στημένες κατηγορίες με σκοπό την εξόντωσή του.

Μένει να φανεί ποια θα είναι -και αν θα υπάρξει- η συνέχεια.

Σημειώνεται ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, που εδρεύει στην Πλάκα, είναι ισχυρό πρόσωπο ενώ τεράστια είναι η περιουσία που κατέχει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στην Ελλάδα και την οποία διαχειρίζεται η Εξαρχία.

Ανάμεσα στα περιουσιακά αυτά στοιχεία, περιλαμβάνονται τέσσερα μεγάλα θέατρα στο κέντρο της Αθήνας, 130 και πλέον διαμερίσματα σε περιοχές όπως η Γλυφάδα και το Ελληνικό, ενοίκια από εκατοντάδες στρέμματα με ελαιόδενδρα, καθώς και τα "παγκάρια" των 12 ναών που διαθέτει το Πατριαρχείο στην Αθήνα...



Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα...
...και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής! Σάλος στα εκκλησιαστικά παρασκήνια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaMh5cuP_97_WngBQIdsIskEp9OJXHphA4K6fU2KJo7hYCKMG9GztJfbEbkdHVOK88LZBIQ5izhCgFNFT0l-iW9Jmf6HPB9VPa3mH5pO-qbXH06uBs-5rD0-nPwNvMIVo_cdwOcXL9LKva/s400/agio_fws.jpg
Είναι αυτός στον οποίον ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων παραδίδει σε ειδική τελετή (στην αίθουσα του θρόνου) το «Άγιο Φως» για να το φέρει (με τιμές αρχηγού κράτους) στην Ελλάδα!!!..





Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009


Ποια τα προσόντα του νέου Έξαρχου του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα;


Διαβάζω:


«Ονομάζεται Δαμιανός Πάνου, και είναι Αρχιμανδρίτης. Γεννήθηκε στη Βελίνα Κορινθίας, το έτος 1977. Με την ολοκλήρωση των Γυμνασιακών του σπουδών στην Πατριαρχική Σχολή των Ιεροσολύμων το έτος 1995, κατατάχθηκε στην Αγιοταφιτική Αδελφότητα. Χειροτονήθηκε διάκονος και διορίστηκε στα Πατριαρχικά Γραφεία της Αρχιγραμματείας.».

Δηλαδή, χειροτονήθηκε ανήλικος;

http://www.jerusalem-patriarchate.info/gr/view.php?message_id=154

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε... Τιιιι; Με γυναικα ηταν; Χαλασε ο κληρος! (23 Ιουν 2010 5:49:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... Ρε παιδιά , αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο που δεν είναι αδελφή . Για τις αδελφές ιερείς δεν βλέπω αποκαλύψεις (23 Ιουν 2010 7:20:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... Αφού δεν τον πιασανε με στρινκ και με κανέναν άντρα παρέα, εγώ λέω μαγκιά του. (23 Ιουν 2010 8:10:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... Τουλάχιστον,ήταν με γυναίκα.... Χαλάλι του ... (23 Ιουν 2010 9:24:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... μπραβο του. επιτελους και ενας αντρας.γεμισε πουστηδες η εκκλησια. (23 Ιουν 2010 9:40:00 π.μ.)


Ανώνυμος είπε... αφήστε ρε τον άνθρωπο που είναι κανονικός και πάει με γυναίκες να ζήσει τη ζωή του. θα προτιμούσατε να έχει αγοράκια δηλαδή? μιά χαρά μου ακούγεται ο τύπος (23 Ιουν 2010 9:59:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... Τι να κανει ο ανθρωπος στην Ταυλανδη πηγε να γαμησει. Βλεπεις δεν προλαβε ο μεγαλος ηγουμενος αυτος ο πνευματικα αγιος ανθρωπος Εφραιμ με τις ανταλλαγες και τα φιλετα που πηρε να τους ετοιμασει το vatopedi beach οπου θα μπορουσαν να περνουν τις διακοπες τους οι ρασοφοροι και οι ασκητες.
Ηταν στο σχεδιο αλλα δεν του εκατσε. Αντι να φευγει το συναλλαγμα σε αλλες χωρες να πηγαινει στο πουγκι των αγιων ανθρωπων για το καλο των καλογηρων οχι τιποτε αλλο. (23 Ιουν 2010 10:54:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... ΤΟ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ; ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ. (23 Ιουν 2010 11:42:00 π.μ.)

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ είπε... Τί νά κάνει? Δέν τόν κάλεσαν στό dance club AVEROF. (23 Ιουν 2010 11:45:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... τι "πιάσανε" βρε γελοιοι καρακγιόζηδες;;; Ειναι ποινικό αδίκημα να ειναι μαζί ένας άνδρας και μια γυναίκα στην Ταυλάνδη;
(23 Ιουν 2010 1:09:00 μ.μ.)

Ανώνυμος είπε... Δεν κοιτάτε τι γίνεται στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και πως ξεπουλιέται σιγά σιγά η περιουσία του και θα δείτε πως παίζεται εκεί κάτω το παιχνίδι. (23 Ιουν 2010 1:38:00 μ.μ.)

Ανώνυμος είπε... Η Ελλάδα καταργεί Οργανισμούς και οι παπαδες πάνε Ταυλάνδη για να ξοδέψουν σε ακριβά είδη τα χρήματα! Α ρε που είναι ο φόβος Θεού; (24 Ιουν 2010 1:32:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... Ο κόσμος διαμαρτύρεται για την χλιδή και τον πλούτο που έχουν και διαχειρίζονται κάποιοι μέσα στην Εκκλησία, είναι σκάνδαλο αυτό και ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον! (24 Ιουν 2010 2:22:00 π.μ.)

Ανώνυμος είπε... Όσα μέλη της εκκλησίας πρόδωσαν και προσέβαλαν με τις πράξεις τους τον χριστιανισμό και την ορθόδοξη χριστιανική πίστη στον θεό θα τιμωρηθούνε από τον θεό. Ας δημεύσει το κράτος τις off shore εταιρίες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό και να φέροθνε πίσω τα κλεμένα. (26 Ιουν 2010 2:12:00 π.μ.)

http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_1710.html

Ανώνυμος είπε...

Κίνα πήγε όχι ταυλανδη

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μπορείτε να μας συστήσετε κάποια πηγή σχετική με αυτήν την πληροφόρηση που έχετε εσείς; Να μας παραπέμψετε σε κάποιο λινκ, μήπως;