Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Το παράπονο του Βαβύλη

Σε μακροσκελή του δήλωση (Πέμπτη, 29 Οκτώβρ. 2009), ο Απ. Βαβύλης αναφέρει και τα έξης:

Πολύ γνωστός από τις πολυποίκιλες δραστηριότητές του, Αρχιμανδρίτης, φορώντας την κουκούλα του καταδότη αντί για το κουκούλι του μοναχού, (φαίνεται εμπνεύστηκε από τον Άγιο Διονύσιο τον εκ Ζακύνθου που έκρυψε μέχρι και τον φονιά του αδελφού του...), καθοδήγησε τις διωκτικές αρχές στην ανακάλυψη του σπιτιού μου, (στο οποίο είχε έρθει επανειλημμένα ως επισκέπτης, Πνευματικός και φίλος...), το οποίο αποκάλεσε γιάφκα!!! στο οποίο βρέθηκε η φοβερή «απόδειξη» της «εγκληματικής μου ιδιοσυγκρασίας»: «ένα γυμνό δωμάτιο με ένα απλό κρεββάτι, έναν Εσταυρωμένο και ένα καντήλι...

Ο ίδιος τρέχει σήμερα και πάλι «δεξιά και αριστερά» εις άγραν δημοσιότητος, για να κάνει τον «υπερασπιστή» κάποιων άλλων διωκόμενων αδελφών. Ω, της υποκρισίας, απύθμενο βάθος!

Επικαλούμενος την ιερατική του τιμή, είπε ψέμματα. Περιφερόταν σε εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για να διηγηθεί «συγκλονιστικές» λεπτομέρειες της ιδιωτικής μου ζωής και εξαγορεύσεις μου που έμαθε κατά την εξομολόγηση!!!

ΠΗΓΗ: Romfea.gr



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Αλλά, τώρα, καταγγέλλεται ο π. Νεκτάριος (σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005) ως πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου κ. Τράγκα (νομίζω ότι και αυτόν τον έχει παντρέψει)! Καταγγέλλεται από τον κ. Βλάχο, δικηγόρο του κ. Βαβύλη! Σήμερα, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Οικονομέα «πρωινές σελίδες» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA!

Ο δικηγόρος λοιπόν, κατήγγειλε τον κ. Μουλατσιώτη ότι αυτός ως εξομολόγος (!) είναι ο πληροφοριοδότης που αποκάλυψε στον κ. Τράγκα μυστικά εξομολογήσεως. Κατήγγειλε συγκεκριμένα, ότι το σπίτι του κ. Βαβύλη (τι άλλη σχέση είχαν και ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου;), το αποκάλυψε ο π. Νεκτάριος στον κ. Τράγκα ο οποίος (ως δημοσιογράφος, εκδότης και καναλάρχης) πήγε πρώτος εκεί μαζί με την ασφάλεια για ρεπορτάζ!

Την καταγγελία δε αυτή, την άκουσε (από άλλο παράθυρο) ο κ. Τράγκας ο οποίος «εμμέσως πλην σαφώς», που λένε, την επιβεβαίωσε, όπως εγώ κατάλαβα.

http://rasoforoi.blogspot.com/2008/08/blog-post_02.html

http://www.homelands.org/worlds/images/nektarios.gif

Βαβύλης: " Πολύ γνωστός από τις πολυποίκιλες δραστηριότητές του, Αρχιμανδρίτης, φορώντας την κουκούλα του καταδότη..."



ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:



Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Το παράπονο του Βαβύλη (2)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαλε μας και κανενα βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s

P. MICHALOPOULOS είπε...

Το βίντεο στο οποίο μας παραπέμπετε, έχει ήδη, από καιρό δημοσιεύει στην κατηγορία (όνομα ετικέτας) «Παντελεήμονας», του παρόντος ιστολογίου.

Το σχόλιο σας όμως αυτό, δεν έχει σχέση εδώ, στην συγκεκριμένη ανάρτηση. Δεν νομίζετε;