Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Διαβάζεται η «σκατο-εκκλησία του κώλου» - «σκυλο-εκκλησία»

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009


Κατερίνα Λάσπα: «Εχει μεγάλη αδυναμία στο σκυλάκι της την Μπέλα,το οποίο έντυσε και… παρανυφάκι στον γάμο τους.»


Η Κατερίνα Λάσπα, εκτός από τον Νεκτάριο, έχει μεγάλη αδυναμία και στο σκυλάκι της την Μπέλα,το οποίο έντυσε και… παρανυφάκι στον γάμο τους
www.protothema.gr


Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009


Καλέ τη θυμάστε την παρουσιάστρια, Κατερίνα Λάσπα;


Καλέ τη θυμάστε την παρουσιάστρια, Κατερίνα Λάσπα; Όχι; Δεν πειράζει, εμείς θα σας ενημερώσουμε ότι παντρεύτηκε τον καλό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, πού αλλού; Στη Μύκονο.

Στο γάμο το… κλου ήταν το σκυλάκι τους, το οποίο ήταν… ντυμένο παρανυφάκι. Το ζευγάρι αποχώρησε από την εκκλησία με στρατιωτικό τζιπ.
REAL LIFE



Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009


Εσπρέσο: Μέχρι και σκυλάκια-παρανυφάκια, είχε ο γάμος της Κατερίνας Λάσπα.


Ο γάμος της Κατερίνας Λάσπα και του επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου έγινε με δόξα και τιμές (σ. ιστολογίου: τιμές από την «εκκλησία του κώλου») την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα στον Αγιο Σώστη στη Μύκονο.

Είχε δε από όλα: μέχρι σκυλάκια-παρανυφάκια, ενώ η νύφη έπεσε [
σ. ιστολογίου: με την κιλότα (;) και το πέπλο] στη θάλασσα!




Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2009


Τι σόι μυστήριο γάμου θα είναι, χωρίς παράνυφο το «pet» του κουμπάρου; Τι έχει να πει γι αυτό ο μητροπολίτης Σύρου;


Είναι λένε εφοπλιστής, και λέγεται ο Χάρης Βαφειάς. Αυτός λοιπόν ο κύριος, όπως μαθαίνω από την Εσπρέσο, θα είναι κουμπάρος στον κολλητό του (όπως λέει η εφημερίδα) στον επιχειρηματία Λευτέρη Αντωνιάδη.

Ο κουμπάρος λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προόριζε το «pet» του (το σκύλο του;) για να είναι το «παρανυφάκι» στον γάμο αυτό, αλλά λέει, το «pet» θα απουσιάζει… Όχι διότι θα ενοχλούσε τους παπάδες στην εκκλησία αλλά διότι λέει, αντέδρασε η αδελφή του δεύτερου κουμπάρου (του Γιώργου Τσαλίκη)…


Το ζευγάρι, είναι ο Λευτέρης Αντωνιάδης και η Γιάννα Φοράκη, η οποία κατάγεται από τη Χίο και την Αγγλία. Το «μυστήριο» (τι μυστήριο χωρίς «pet»;) θα τελεστεί στις 19 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στη Λια της Μυκόνου.



Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009


Ακούς, Μιχάλη; Όχι «σκατο-εκκλησία του κώλου», μόνο, αλλά και… «σκυλο-εκκλησία του Κολούμπο»!..


Το εξωτερικό της Παναγίας Χρυσοπηγής Σίφνου
Γάμος, στην σκατο-εκκλησία του κώλου:
Ο αδελφός της νύφης στο «μυστήριο», …αγκαλιά με το μπουλντόγκ του!



Η «γκουρού του γάμου».
Αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού ρεπορτάζ της κ. Μαρίας Αντωνοπούλου στην Εσπρέσο. Και αναφέρεται στην κυρία Αριστέα που έχει εργαστήριο στολισμών για γάμους και βαφτίσια.

Στην οποία κυρία (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) ταιριάζει λέει απόλυτα το παρατσούκλι «καλή νεράιδα» που της έδωσαν αμέτρητες νύφες, γιατί στη διάρκεια της προετοιμασίας κάθε γάμου προσεύχεται για την καλοτυχία και τον αιώνιο δεσμό των (διάσημων κυρίως) ζευγαριών που καταφεύγουν σε αυτήν.


Διαβάζω:
Στους αξέχαστους γάμους η Αριστέα έχει καταχωρίσει εκείνον της Πόλας Κωστέτσου, αδερφής του γνωστού σχεδιαστή ρούχων Βασίλειου, η οποία παντρεύτηκε στη Χρυσοπηγή της Σίφνου τον εκλεκτό της καρδιάς της και απόγονο του ποιητή Αριστομένη Προβελέγγιου.

Λέει, η κ.
Αριστέα:«Η νύφη έφτασε με ελικόπτερο! Το απαστράπτον νυφικό, γεμάτο με μπριγιάν, είχε σχεδιάσει ο αδελφός της Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της τελετής κρατούσε αγκαλιά το σκυλάκι του».
Διαβάζω: Αυτά λέει η διοργανώτρια γάμων εννοώντας τον Κολούμπο, το γαλλικό μπουλντόγκ και αχώριστο φίλο του σχεδιαστή.».

(Τον… «υιό του, τον Κολούμπο», όπως διαβάζω σε άλλα ρεπορτάζ!..)

Το εσωτερικό της Παναγίας Χρυσοπηγής Σίφνου



Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009


Σκύλοι Παράνυφοι: Γίνεται μόδα, στους… «ορθόδοξους» γάμους τής «Εκκλησίας» τής Ελλάδος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: