Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΚΛΑΜΠ-ΦΟΡΟΥΜ: Τρία μηνύματα μου (καλοκαίρι του 2006)

ΚΛΑΜΠ-ΦΟΡΟΥΜ: Τρία μηνύματα μου (καλοκαίρι του 2006)
1. «Parikos», είσαι Πόντιος Πιλάτος, ή Φαρισαίος σταυρωτής;
Ντροπή σου να κανείς πλάτες στο μούτρο χρήστη «Κέρμεν» που βγαίνει σε όλα τα χριστιανικά κλαμπ και λέει ότι έχω σχέσεις με την 17 Νοέμβρη, ντροπή σου να ζητάς μετά να διαγραφεί μόνο η δική μου απάντηση στο μούτρο, και ντροπή σου και τώρα «χριστιανο»-φασίστα, που έρχεσαι να μας κανείς και μαθήματα δεοντολογίας; Αίσχος σου, και πάλι αίσχος!!!

2. Ο «άγιος» πρώην Αττικής Παντελήμονας, «βοήθειά» σου, «Parikos»!!!
Δεν θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τον Γέροντα Παϊσιο, ούτε αν άκουγε τον «άγιο» πρώην Αττικής Παντελήμονα να κάνει τηλεφωνικό σεξ με αγοράκια και να τους δίνει μάλιστα και «ιατρικές» οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιούν «κατάλληλα» τα κεριά (!) για τις αιμορροΐδες τους, ώστε να γίνουν καλά και να μπορεί γρήγορα να τα «χρησιμοποιήσει» και πάλι, και πάλι!!!
Σε αυτόν τον «άγιο» εξομολόγησε και εσύ;

3. Προς τον «augi»: Ντροπή σας, αισχροί εκμεταλλευτές του Γέροντα Παΐσιου!!!
Ο «φασισμός» σας είναι παλιά ιστορία. Όποιος δεν είναι σφουγγοκωλάριος της δεσποτοκρατίας τον διαγράφετε! Παίρνετε έτσι μπόνους από τα αφεντικά σας, για μια καλή θέση στην φιλο-ομοφυλοφιλική «Εκκλησία». Ντροπή σας Προκρούστες με θύματά σας την κάθε ελεύθερη φωνή. Ντροπή σας, εκμεταλλευτές του Γέροντα Παΐσιου του οποίου (από αιρέσεις προφανώς προερχόμενοι) διαστρέφετε το βίο και τη διδαχή, για να τον παρουσιάζετε πτώμα και έκτρωμα σαν τα μούτρα σας.
Πήρες πρωτοβουλία λες, και διέγραψες μηνύματά μου. Πάρε την πρωτοβουλία και έλα να συζητήσουμε ελεύθερα στην πιο κάτω διεύθυνση.
Αλλά πού τα κότσια για ελεύθερο βήμα εσείς που φτιάξατε κλαμπ κατά τα μασονικά πρότυπα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: