Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Εσείς, δεν ξέρετε τίποτε για τη βάπτιση του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη Jr? Τίποτε? Τότε τι ορθόδοξοι είστε μωρέ?



Εσείς, δεν ξέρετε τίποτε για τη βάπτιση του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη Jr?

Τίποτε?

Τότε τι ορθόδοξοι είστε μωρέ?


17/9/2009

Ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου βάφτισαν τον γιο τους στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία, με κουμπάρους τον Νίκο Βαρβέρη και την Πέπη Καραντινού.

Ο μικρός Κωνσταντίνος έφτασε στην εκκλησία ντυμένος με ένα γαλάζιο φράκο με τυπωμένη πάνω του τη φράση "Best Dressed" και παπουτσάκια Armani, ενώ μετά το πέρας του μυστηρίου ήταν και επίσημα "Just Baptized" έτσι όπως ήταν άλλωστε και γραμμένο στο μαύρο φράκο του αγορασμένο από την Αμερική από τη συλλογή "Just Darling", ενώ τα πρώτα του βήματα μετά την βάφτισή του έγιναν με την υπογραφή του Galliano.

Τα βαπτιστικά ήταν από την Bambineria μέσα σε βαλίτσα αεροπλάνο, τα μαρτυρικά δεμένα με γκρί - ασημί κορδέλα και καρφιτσωμένα πάνω σε Dior μαξιλαράκια ενώ το μπουκάλι για το λάδι, τα λαδόπανα και οι πετσέτες είχαν κεντημένα τα αρχικά Konstantinos Jr με γκρί - ασημί κλωστή.

H μέρα αυτή είχε διπλή σημασία για την οικογένεια καθώς συνέπεσε και με τα πρώτα γενέθλια του μικρού Κωνσταντίνου. Έτσι στο προαύλιο της εκκλησίας είχε την ευκαιρία να σβήσει το πρώτο του κεράκι στο mini party που διοργανώθηκε ενώ οι προσκεκλημένοι μικροί φίλοι του παρέλαβαν τις μπομπονιέρες τους, ένα πουγκί από ασημένιο τούλι γεμάτο με ζαχαρωτά και ένα mini ασημένιο αεροπλάνο με την υπογραφή της Λιάνας Βουράκη και ένα μπισκότο σε σχήμα αεροπλάνου από την Μαρία Ξερικού.

Το πάρτι της βάφτισης του Κωνσταντίνου JR. έγινε στο σπίτι του ζευγαριού όπου εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό, πολιτιστικό χώρο αλλά και αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν στον νεοφώτιστο Κωνσταντίνο. Η οικοδέσποινα είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου οι καλεσμένοι της να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ.

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί από τη Μυρτώ Πεζούλα με καναπέδες, χαμηλά τραπέζια τύπου club, κρεβάτια και τέντες όλα στα χρώματα του γκρι και του ασημί και καταπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών από τα Νούφαρα.


Το θέμα που κυριάρχησε και στο πάρτι όπως άλλωστε και στην βάφτιση ήταν το "ταξίδι". Έτσι, λοιπόν, και τα κομμάτια της τούρτας αντιπροσώπευαν έναν προορισμό, όλα φιλοτεχνημένα από την Μαρία Ξερικού, ενώ το κύριο menu ανέλαβε το Ecali Club με "sushi bar" και "gyros bar" και γεύσεις για όλα τα γούστα. Το πάρτι συμπλήρωσε με τις μουσικές του επιλογές ο γνωστός DJ Βασίλης Λάλος, ενώ τον τεχνικό τον εξοπλισμό επιμελήθηκε ο Λευτέρης Τζουβέλης.

Τα μαλλιά της Μαριλένας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος, το μακιγιάζ της Η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ το φόρεμα της είχε την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, τα παπούτσια Dior και τα σκουλαρίκια Harry Winston, ενώ ο Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με κοστούμι και παπούτσια Dolce & Gabbana.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον κήπο του σπιτιού έχοντας ως φόντο τους το πανό 4 μέτρων με την φωτογραφία του μωρού ως rock star…

http://www.starbuzz.gr/?c=135&a=4481


Σάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2009


Αυτή, αυτοί, και τα… «μυστήρια»!..



Διαβάζω σήμερα (12/9/2009) στο greeknews.biz:


Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έδωσε συνέντευξη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου λίγες μέρες πριν από τη βάφτιση του γιου της, και είπε: «Τα βαφτιστικά τα έχω κάνει παραγγελία από την Αμερική και έχω γράψει πάνω κάποια σλόγκαν δικά μου. Το φόρεμά μου το φτιάχνει ο κουμπάρος μου Μάκης Τσέλιος.».

Η ίδια αποκάλυψε ακόμη πως έχουν αποφασίσει να έχουν τούρτα στην εκκλησία και να μετατρέψουν το event σε παιδικό πάρτι.

«Στην εκκλησία είναι ευπρόσδεκτα τα παιδιά, θα έχουμε και τούρτα γιατί μαζί με τη βάφτιση είναι και τα γενέθλιά του. Θα κάνουμε ένα μίνι παιδικό πάρτι στην εκκλησία» είπε.




Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2009


Η βάφτιση, και η… χρυσή πιπίλα


Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, τη Δευτέρα το απόγευμα, βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους στην Παναγία την Ελευθερώτρια, στην Πολιτεία. Το θέμα της βάφτισης ήταν τα… ταξίδια, ακόμη και η τούρτα ήταν σε σχήμα αεροπλάνου, όπως επίσης και η βαλίτσα με τα βαφτιστικά ρουχαλάκια, τα οποία τα έκανε ειδικά παραγγελία η Μαριλένα στην Αμερική. Η χρυσή πιπίλα του μωρού σχολιάστηκε πολύ.



Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2009


Σε αυτήν την «Εκκλησία» ανήκουμε Μιχάλη;


Κάνετε “κλικ” επάνω σε αυτήν την τρίτη εικόνα για πλήρες μέγεθος!

Χθες το απόγευμα, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους.

Το «μυστήριο» τελέστηκε στην Παναγία Ελεθερώτρια στην Πολιτεία.

Πηγή: gossip-tv.gr




Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009


Σχόλια στο θέμα «Η βάφτιση, και η… χρυσή πιπίλα»


2 σχόλια:



stavroula είπε...
Εδώ ειλικρινά βγήκε αληθινή η έκφραση «άλλοι πεθαίνουν απ’ την πείνα (παιδιά στον κόσμο) κι’ άλλοι τρώνε με χρυσά κουταλιά (πιπίλες)… Έλεος! :-(
…Και τα βαπτιστικά από Αμερική!.. Εδώ κάνουν αμάν να τα βρουν από Ελλάδα.
Αναρωτιέμαι εάν άνοιγες μερικών γυναικών το κεφάλι τι θα έβρισκες μέσα;
Ώρες, ώρες, ντρέπομαι για το φύλο μας! :-(



P. MICHALOPOULOS είπε...
«Εντάξει» είναι το γυναικείο φύλο! Το (ερμαφρόδιτο) φύλο της Μαμωνο-«Εκκλησίας» έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα! ...Της «Εκκλησίας» (του κώλου) της Ελλάδος, που ανέχεται τις τραβεστί αυτές καταστάσεις στα λεγόμενα μυστήρια της, που μόνο μυστήρια δεν είναι, με όλους αυτούς τους κοσμικούς που προσέρχονται στους ναούς με την αυθάδεια και την ξετσιπωσιά, για χαβαλέ, για να την ξεφτιλίζουν!.. ...Της σκατο-«Εκκλησίας» του παπαδαριού που ευλογεί το να μετατρέπονται σε «μπουρδέλα» οι ναοί, μόνο και μόνο για να τα κονομάει! :-(

Δεν υπάρχουν σχόλια: