Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Αυτά είναι, ΤΑ, τυχερά των παπάδων (της γνωστής εκκλησίας, του ΚΩΛΟΥ): Θα παντρέψουν την Σάσα Μπάστα!

Η Σάσα Μπάστα... εις γάμου κοινωνίαν

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΝΤΑΒΟΥ!

Η νεαρή τραγουδίστρια
(σ. ιστολογίου: το γνωστό γυμνό μοντέλο;) αποφάσισε ο γάμος της να είναι ανοιχτός για όλους


Η εικόνα του sex symbol μπορεί να μη συμβαδίζει με την ανακοίνωση του γάμου της, όμως η Σάσα Μπάστα (σ. ιστολογίου: το γνωστό γυμνό μοντέλο;) αποφάσισε να έρθει εις γάμου κοινωνίαν με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία στο επάγγελμα, Θοδωρή Λανταβό!


Το πρώην κορίτσι του Θέμου
(σ. ιστολογίου: το γνωστό γυμνό μοντέλο;) και νυν τραγουδίστρια δεν φοβάται ότι ο γάμος της θα «χαλάσει» τη δημόσια εικόνα της και με δηλώσεις της αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Τόσο καιρό δεν είχαμε επιβεβαιώσει τις φήμες περί γάμου. Η αλήθεια είναι όμως πως οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες. Είναι όλα έτοιμα, και οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια».

H νεαρή τραγουδίστρια δεν φοβάται τη δέσμευση, αφού όπως δηλώνει έχει «τεστάρει» τη σχέση της με το νεαρό επιχειρηματία: «Έτσι κι αλλιώς μένουμε από την αρχή μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν θα αλλάξει κάτι».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, η
μεγάλη μέρα θα είναι μεταξύ 12 και 19 Ιουλίου. Μπορεί να μη μοιράστηκε -ακόμη- με τους δημοσιογράφους την εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο ούτε το χώρο όπου θα γίνει η γαμήλια δεξίωση, όμως ανέφερε τη λέξη «κτήμα», προσθέτοντας ότι η δεξίωση θα είναι ανοιχτή σε όλους.
Όσο για το ποιος θα είναι ο σχεδιαστής που θα ντύσει τη Σάσα για τη μεγάλη ημέρα; Το νυφικό της ετοίμασε ήδη ο Βασίλειος Κωστέτσος. «Είναι ένα νυφικό - υπερπαραγωγή για την ξανθιά υπερπαραγωγή», δηλώνει ο γνωστός σχεδιαστής και αποκαλύπτει τα σχέδιά του: «Είναι μακρύ, έχει πούπουλα και τεράστια ουρά. Η Σάσα έχει κάνει τέσσερις πρόβες νυφικού και πρόκειται να κάνει άλλες δύο μετά το Πάσχα».

Όσο για τον Θοδωρή Λανταβό; Ο Βασίλειος αποκαλύπτει: «Το κοστούμι του είναι δίχρωμο και εξτρίμ. Όπως ακριβώς και το look του, δηλαδή». Η Σάσα Μπάστα - σε αντίθεση με τις περισσότερες συναδέλφους της- έχει αποφασίσει πως ο γάμος της με τον Θοδωρή θα είναι ανοιχτός σε όλους. Και αν δεν χωρέσουν όλοι στην εκκλησία, στο γαμήλιο πάρτι που θα ακολουθήσει
θα είναι όλοι (επώνυμοι και μη) καλεσμένοι.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί από το καλοκαίρι και πριν από μερικούς μήνες ένα μονόπετρο έγινε το επιστέγασμα του έρωτά τους.
Δ.Μ.
(Ελεύθερος Τύπος. 29/3/2009)

Σάσα Μπάστα γυμνή












http://lexluthor06.blogspot.com/2007_09_01_archive.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: