Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: Η μασονία, δείχνει τα «φιλάνθρωπα» δόντια της!

Δημοσίευση : 22 Νοεμβρίου 2007 
 
Άνω κάτω, έχει κάνει τους πάντες στις Σέρρες, ο ηγέτης των Ελλήνων μασόνων (τέκτονας 33ου βαθμού) και «σεβάσμιος» της Μασονικής Στοάς της Ελλάδας, ο μεγαλοδικηγόρος Χρήστος Μανέας. 

Τι συνέβη και όλοι (κάτοικοι, τοπικοί παράγοντες, εκκλησία, και πολιτικοί) στην περιοχή, είναι αναστατωμένοι με τα καμώματα του; 

Ακούστε:
Όπως ξέρετε, οι μασόνοι δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους, ώστε να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι (σκοτεινοί τύποι, μέσα στο σκοτάδι) διεισδύοντας παντού.

Ο κ. Μανέας, βέβαια, είναι γνωστός λόγω της αρχηγικής του αυτής θέσης. Πρόσφατα λοιπόν, εμφανίστηκε με το προσωπείο του φιλάνθρωπου (όπως κάνουν οι «ρόταρυ» και οι «Λάιονς» τα αδέλφια του), σαν «φιλάνθρωπος» που ενδιαφέρεται να κάνει κάτι καλό για τα "παιδιά με ειδικές ανάγκες". Δεν είχε όμως την χριστιανική αρετή να το κάνει κρυφά (όλα τα άλλα, τα κάνουν κρυφά οι μασόνοι), αλλά αυτό ήθελε να το διατυμπανίσει σαν έργο δικό του και της γυναίκας του, και ήθελε μάλιστα να φαίνεται ότι γίνεται σε συνεργασία (άλλη αβάντα αυτή, την οποία επεδίωκε), σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Τι έκανε λοιπόν τελείως θεατρικά; Πήγε που λέτε, στο Δήμο Σερρών, και τους είπε: βάζω εγώ (η μασονία δηλαδή) 600.000 ευρω, αν μου δώστε μια έκταση του δήμου για να κάνω το κτήριο.

Έτσι άρχισε η ιστορία.

Όμως, η πρόταση του αυτή, δεν εξασφάλιζε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, και έτσι τα σχέδια του δεν υλοποίηθηκαν.
Φαίνεται όμως ότι η «αγάπη» του για τα παιδιά, δεν είχε άλλον τρόπο (από την επίδειξη) για να εκδηλωθεί, και έτσι άρχισε (προβοκατόρικα) να διαμαρτύρεται και να καταφέρεται εναντίον των πάντων, ακόμα και κατά της τοπικής Εκκλησίας την οποία, χωρίς να έχει κανένα στοιχείο, την κατηγορούσε δημόσια ότι τον σαμποτάρισε επειδή είναι μασόνος.

Μετά από αυτά, έντονη ήταν οι αντίδραση του μητροπολίτη, ο οποίος αντίκρουσε με σχετικές του δηλώσεις τις «απαράδεκτες και ανέντιμες» όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του αρχιμασόνου.

Αλλά και άλλοι (τοπικοί παράγοντες, πολιτικοί, κ.λπ.) έχουν τους ίδιους λόγους, όπως και η εκκλησία, να χαρακτηρίζουν παρόμοια τη στάση του μασόνου και οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για προσωπικούς τους λόγους, να δώσουν συνέχεια στις συκοφαντίες του κ. Μανέα, στα δικαστήρια.

Άντε να δούμε!..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
Οδυσσέας Τηλιγάδψας