Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης, πάει να βγάλει τρελό τον παιδόφιλο αρχιμανδρίτη του! Ο ίδιος ο μητροπολίτης, …«πάει καλά»;

Μεγάλο σοκ προκάλεσε η περίπτωση του 44χρονου αρχιμανδρίτη και υποψήφιου μητροπολίτη Φώτη Μακρυστάθη, του ρασοφόρου που ήταν λάτρης της παιδικής πορνογραφίας που «φτιαχνόταν» να βλέπει με άυπνα μάτια βρέφη δύο μηνών δεμένα πισθάγκωνα να κακοποιούνται σεξουαλικά!

Ας δούμε όμως τίνος οικοδόμημα ήταν ο συγκεκριμένος «πάτερ», οικοδόμημα που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι ο άνθρωπος, αυτός, είχε πράγματι... «εκκλησιαστικές» ρίζες!!!..

Η μητέρα του, έχει καταγωγή από τη Μύκονο, και ήταν παλιά επίτροπος στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο πατέρας του, ήταν λέει ιερωμένος σε ενορία του φίλου του, μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευσταθίου.

Στην ίδια μητρόπολη (Μονεμβασίας και Σπάρτης) ιερουργούσε (μετά το θάνατο του πατέρα του) και ο παπα-Φώτης!

Ο ίδιος μάλιστα ο μητροπολίτης, τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, το παίζει Πόντιος Πιλάτος νίπτοντας τας χείρας του, λέγοντας ότι ο αρχιμανδρίτης αυτός «δεν είναι δημιούργημα δικό του»! Δηλαδή, δεν τον χειροτόνησε αυτός!

Έχουμε μάθει όμως ότι, διάκο, τον έχει χειροτονήσει ο Καλλίνικος (ήταν πνευματικό παιδί του). Ο Καλλίνικος, που ήταν μητροπολίτης Πειραιά και που αναγκάστηκε να παραιτηθεί – σχετικά πρόσφατα - μετά το σκάνδαλο και τη ρετσινιά του… «πούστη».

Αρχιμανδρίτη, τον έκανε ένας άλλος εσχατόγηρος σήμερα, ο πρώην Κυθήρων Ιάκωβος. Ήταν στην παρέα (αν θυμάμαι καλά) με τον Παντελεήμονα (Ζακύνθου τότε) ο οποίος Παντελεήμονας ακούστηκε στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας (το 1993) να αποκαλεί «πούστη» τον μητροπολίτη Περιστερίου.

Πρωτο-διορίστηκε, στη Νέα Ιωνία, για τον μητροπολίτη δε της περιοχής αυτής έχει κάνει σειρά εκπομπών ο Σπύρος Καρατζαφέρης (με καταγγελίες για ομοφυλοφιλία, κλπ) και ο μητροπολίτης έχει κάνει αγωγή εναντίον του…

Πληροφορούμαστε ακόμα από ρεπορτάζ του κ. Στεφάνου Χίου στην Εσπρέσο, σήμερα, ότι ο αρχιμανδρίτης, τελευταία «ξαποσταίνει» στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, στο χωριό Τσεραμιό, σε μια γραφική περιοχή πέντε χιλιόμετρα έξω από τη Σπάρτη.

Μαθαίνουμε ακόμη ότι, …τώρα, ξύπνησε (;) ο μητροπολίτης Σπάρτης και (προσπαθώντας να τον προστατέψει άραγε;) δηλώνει για τον αρχιμανδρίτη ότι:
«Στην υγεία του αυτός ο άνθρωπος δεν είναι καλά, υπάρχει στη μητρόπολη ο φάκελός του, το βιβλιάριο και τα φάρμακα. Είναι ψυχοπαθής ο άνθρωπος αυτός».

Ο ίδιος ο μητροπολίτης, είναι καλά;





Δεν υπάρχουν σχόλια: