Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

APXEIO: Για νέο ταξιδάκι ετοιμάζεται ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

23/10/2006

Για νέο ταξιδάκι ετοιμάζεται ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Πάει στον Πάπα, τον οποίον ως γνωστόν δεν κρατιέται να μη τον «δει»!..

Και τι θα έχουν τα μπαγκάζια του στην επιστροφή; Νέο «εμπόρευμα», λέει, από... κοκάλα - λείψανα «αγίων» τάχα. Το οποίο «εμπόρευμα» συνήθως προέρχεται, όπως λένε, από μια μεγάλη συλλογή των υπογείων του Βατικανού!!!..

Συλλογή, αμφισβητούμενης βέβαια γνησιότητας, λόγω της γνωστής παπικής πονηριάς και απατεωνιάς όπως είναι π.χ. και η Ουνία στην πατρίδα μας και αλλού.

Και μιλάμε για την συλλογή με τα.. πολλά χέρια, κεφάλια, πόδια κλπ, κλπ, του... ενός και του ιδίου ας πούμε προσώπου (στο οποίο αναφέρονται ότι ανήκουν), του όποιου όποιου προσώπου, παπικής βούλας «αγίου» ας πούμε!..

Συλλογή... («πάρε κόσμε» κόκαλα!), που η παπική εκκλησία την εκμεταλλεύεται για την προπαγάνδα της, για να «πουλάει εκδούλευση». Συλλογή, που ελαφρύνει και ξεφορτώνεται λίγο λίγο (μέχρι την επόμενη ευκαιρία ανανέωσής της), μοιράζοντας κοκάλα εδώ και εκεί..

Όλα αυτά τα... παλιά «περισσεύματα», π.χ. από πολλές κνήμες ή «κάρες» του ίδιου προσώπου! Τους φαντάζομαι δε, να γελάνε χαιρέκακα εις βάρος μας (ημών των Ορθοδόξων) για την αφέλειά μας να προσκυνάμε ό,τι σαβούρα μας πλασάρουνε..

Φοβερά πράγματα, που τα ξέρουν οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί, αλλά «τα κάνουν γάργαρα», συμμετέχοντες και αυτοί (για ίδιο όφελος προφανώς, για προσωπική τους επίδειξη δηλαδή και όχι μόνο) συμμετέχοντες στην ασέβεια και στη συμπαιγνία αυτή!!!..

Και εμείς, εδώ στην Ελλάδα (η τοπική μας δηλαδή Εκκλησία), τι άραγε να «δίνουμε» σαν αντάλλαγμα για το... παπικό «βαρέλι δίχως πάτο», που κάθε φορά με πανηγυρισμούς φέρνουμε από τους φραγκοπαπάδες; Ξεπουλάμε μήπως («για τα πανηγύρια» όπως «είμαστε») «όσο όσο» το ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, δηλαδή αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία μας; Το «φλουρί» μας το «κωσταντινάτο» για... ένα «βαρέλι δίχως πάτο»;

...Και όλα αυτά με τον κ. Χριστόδουλο σε ρόλο «ντήλερ», να αναγνωρίζει τον «αγιότατο αδελφό του» τον λατρευτό του, τον αιρεσιάρχη Πάπα, να αναγνωρίζει και το κράτος του Βατικανού και τον αντίχριστο (κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό) παπισμό ως... Εκκλησία;

Ω Θεέ μου!!

...Και εμείς που μέχρι τώρα νομίζαμε ότι μόνο το... ως δόγμα αναγόμενο (από την ειδική νομική υπηρεσία της «ιεράς» Συνόδου) «ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο» της ομοφυλίας μιας μερίδας των Δεσποτάδων μας (!) ήταν το μοναδικό «κουσούρι» μέσα στη Διοικούσα «ποιμένουσα» Εκκλησία.

...Αλλά φαίνεται ότι «το ένα φέρνει το άλλο», και επόμενο θα είναι να φτάνουμε τελικά και στην Προδοσία της Πίστεως!!!

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Υ.Γ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ας μην κουραστούν να τον εμποδίζουν τη φορά αυτή οι συνετοί ιεράρχες μας τον «ακράτητο» Αρχιεπίσκοπο να επισκεφτεί το Βατικανό.

Ας κάνουν κάτι καλύτερο: Ας τον ξαποστείλουν με την «ευχή» τους εκεί, στη Ρώμη, σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Για να μείνει εκεί και να αναλάβει «υπηρεσία», την... ηγεσία δηλαδή των ουνιτών, το «οφίκιο» ας πούμε, με το οποίο οι παπικοί σκέπτονται να τον ανταμείψουν (όπως εμμέσως πλην σαφώς λένε οι εκκλησιαστικές ειδήσεις) αυτόν τον δικό τους άνθρωπο, τον κ. Χριστόδουλό τους!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: